Friday, December 11

survey

Apa perasaan korang kalo minggu lepas korang dapat keje. Cukup seminggu keje, kene berhenti keje?

Aku taw takde istilah berhenti keje gune SMS. Sebab takde hitam putih maka tak formal dan tak sah disisi undang-undang. Aku dah check buku hukum kanun pekerjaan Malaysia, memang tak boleh.

Aku saje je malas upah lawyer ajak bos aku bincang kat court.

23 x 5 = ??:

NanaJohn said...

bestnya duk rumah men facebook!

btw thanks sebab bg idea ur style!;)

Ery Farieha said...

keje x sesuai kot, tu kne benti.
hehhh.
keje rajen2 pasni :P~~

dianna said...

die dengki sbb u keje bagus sgt kot.
tu sampai bagi sms berhenti keje kot.
anyway, u buat cool je. :)

saypOOL rafhtello said...

ko buat apa ngn awek kt tempat keje ko smpi kantoi..haha

anakcikmad said...

layan sudeh~
cr keje lainnn~ ;p

iezat n hobbes said...

perangai serupa lubang punggung

faiq said...

nana john: hari men fb pun x bes..huhu

ery: rakyt mlysia kne memlih kan..hehe

diana: aku buat hot jer

saypool: xbuat ape2 ag pun

anakcikmad: tggu tahun dpn

ijat: punggung kau..

Syarifah Nadiah said...

lorhh bukan tu je keja yg ada duh..
relaksss cari keja lain.

saeidah roslan said...
This comment has been removed by the author.
aleena said...

b cool n try another job..
insyaallah boley dapat..

gud luck:)

eza roslan said...

kenapesss?
sabar taw

cik EPAL said...

tak yah upah lawyer..membazir je..hehe

NOOR FATIN said...

xpe..cari keje lain...hihi

NanaJohn said...

faiq;

yelah..tapi aku rasa bos kau jeles sebab kau rajin sgt tuh sebab dia buang kot:P

I_Hate_Lolipop said...

katakan saja ko tak mampu nak upah lawyer.takpe bai, byk lagi keja dalam dunia ni.

imHepPie said...

aku da ajak ko xnak

faiq said...

sya: cr keje kt mlysia ssh

aleena: -98 degree, mmg cool

eza: aku saba je tggu mekdi ko..adoi

epal: kasi aku mkn epal la..hehe

fatin: esk la

nanajohn: npe die buang aku, tak ko..haha

i hate lolipop: lolipop sedp..tp yg jenama big top la 20sen je

imheppie: aku nk jual kmbg abg ko..bole ke x?

Syarifah Nadiah said...

duk umah. post entry manyak2 haha

shakinah said...

ko bengang ke ape ni?
ilek ahh.
balik tanjung, tolong anak jiran kau ngaji lagi bagus.

Shahrul Azry said...

eleh..

PeQ GaRaGe said...

hahaha..
masuk kije kat opis ayh ko lak laa

meo pak choi said...

siot tul bos perangai mcm kapitalis yahudi cenggitu. hempuk dgn batu nisan kat kepala die.

cik peah said...

jadi bibik kat umah konfem xkena pecat..