Monday, December 14

Bagi mereka yang tak percaya (Part 2)

siri cerita sebelumnya.
part 1


Ramai sangat yang anta komen tak percaya kat aku pada entry lepas. Aku tak menipu la. Aku memang main bola untuk Malaysia. Aku sekarang dah kat Vientiane,Laos. Ni ade free time lunch, aku nak post la bukti. Ape kes, kat laos pun makan ulam cicah sambal belacan. Macam kat Malaysia jer. Aku takut sakit perut je malam ni..

Petang ni aku ade training lagi. Kemungkinan besar training penalti. Mana la taw malam ni seri 7-7, mesti ade sepakan penalti. So kene training la dulu. Aku malas la orang kat Malaysia nanti marah kitorang sebab sepak penalti macam tembak gagak.

disini aku selit bukti:


Time training pagi tadi. Tu ha aku yang rambut dreadlock


aku yang kat belakang ade nama Faiq, no 69 berambut dreadlock.

Rakyat Malaysia, jangan lupa tonton aksi kami. Dengar citer kat Malaysia boleh tengok live game malam ni. Kalo tak silap kat RTM la. RTM tv bape ar? lame tak bukak tv...

20 x 5 = ??:

NOOR FATIN said...

oleh kerana aku org ptama komen..errr...aku pcayalah faiq..cian kat ko..ekekeke..gdluck!! =D

sharamli said...

tgk...menipu lagik

eza roslan said...

yola
den bukak tb1 ekau takdo den kojo kan ekau.
siap laa.
aku nak cari mane si rambut dreadlock. jage2 faiq. haha

saypOOL rafhtello said...

koya2..haha..aku percaya.mlm ni aku tengok live kt rtm tv2..mcm duduk dekat nigeria je..

Anonymous said...

bongok

-ikin

Syarifah Nadiah said...

hebat lah faiq !
femes kan ko. wahhh :P

mummymujid said...

aik malaysia ada beli ronaldiho ke??

cik lizi said...

whoa
nak sain dekat rambut

haha ;p

HDstrike Photography said...

f**k main bola pon aku yang ajar ko...mktab pon tak penah wakil..kg pon tak select ko

meoq said...

stakat main winning eleven kat PS2 nak mengaku pemain bola pule.. huhuhuhu :p

support faiq!!!!

hans said...

hahahaha
agak2 la weih
dah tgok tadi
xder pun ko
haha

Siti Fatimah Nabihah said...

oo.. ya ka?
okok.. aku caya la..
nk bg smnagat kt ko..
so.. gud luck erk wahai kawan..
lalaa~

NOOR FATIN said...

aku xnmpk pn ko smlm faiq..hahaha~

NOOR FATIN said...

aku xnmpk pn ko smlm faiq..hahaha~

faiq said...

Fatin: hahaha..aku injured, xbole main...

sharamli: xmnipu la

eza: nmpk aku x? skit lg nk gol

saiful: ape mcm aku main ok x?

ikin: ang

sya: x femes pun

mummymujid: tu aku

cik lizi: bole, Rm10

dayat: xyh dengki la

meo: ni btol2 bkn ps

hans: aku injured, x ley men la

fatimah: amcam, ok x aku main

eza roslan said...

nampak tapi buat2 tak nampak.
ape sepak tiang gol
haha

hans said...

hahahahha
mengong
dan dan injured
cess
eh,thanks sudi follow blog aku yg meraban tu

Syarifah Nadiah said...

weh nk signature ko bleh tk ? :p

Wanie-san said...

Nak sain..belakang bju i ni bleh x abg faiq???*kelip2 mata 10kali dlm 1saat*

Farihah Ahmad said...

Ei.. Rmbut busuk!