Thursday, January 7

runsing



Sejak-sejak aku dah takde duit nak tengok wayang kat kedai-kedai wayang kat seluruh Malaysia, aku mula berbaik-baik dengan televisyen dirumah. Aku agak mediaprima ada letak nikotin sikit-sikit dalam siaran-siarannya. Oh, mungkin bukan nikotin tapi ecstasy. Setiap kali 6.30 petang aku rasa serba salah antara mahu duduk rumah tonton "Cinta Balqis" ke atau beraksi macam Pato di padang. 4-5 kali juga aku keluar masuk pintu rumah...

22 x 5 = ??:

yaziith su anaz said...

kene pikir baek baek.

enyheartsdiamond said...

ramai lelaki suka tgok cita ni nampaknya..

misz benida said...

ko g la men bola...cter ni bole tgok on9 dlm tv3 pnya web..hahaha..2 in 1.

Ery Farieha said...

hahahahahah.
ko bia btol?
hehh.
da la da lame da start cte ni.
takkan baru nak tgk?
huhuhuhu.

shakinah said...

tengok mari mengaji kat tb9 lagi syok.


*woih. masuk ah contest tu!

sharamli said...

cis..p0mpuan p0n xlayan..

saypOOL rafhtello said...

heroin cinta balqis xlayan la..

JIMMY ASMARA said...

cinta balqis siot!!!

layan gak lu citer2 macam tu

Redz da Tsar said...

Cinta Balqis tue fenomena baru malaya ke?

meo pak choi said...

cinta balqis?

layan drama utk asah skill mengorat ke ape?

meo pak choi said...

cinta balqis?

layan drama utk asah skill mengorat ke ape?

meo pak choi said...

cinta balqis?

layan drama utk asah skill mengorat ke ape?

eza roslan said...

takpayah tengok.
pergi main bola je.
boleh berangan mcm kau tengah shooting cite tu.

kau kan hero. haha

miSz_aCha said...

wah..tgk cinta balqis...
ko berangan watak pe??hassan ekh???
huhuhu..

Noorlaila Mohamed Nor said...

aku tengok sket2 je
sbb kat sini mls nak tgk tv
kang ketagih susah

kambeng said...

hahaha,
taik.
aku suka tulisan ko.

Siti Fatimah Nabihah said...

amboi. pk lak nk cita tu.. tgk je la.. xpyh pk2.. haha..

Shahrul Azry said...

macam cilake!

NOOR FATIN said...

romantik jugak.ha3

hans said...

hahahaha
ko pun dah sangkut dgn Cinta Balqis ke>??
ahaha

Syarifah Nadiah said...

cinta balqis besh !

iyllienaz said...

haha..aku suka part bila xbercakap je..bila perempuan tu start bercakap, aku rasa smua mcm kartun..xreal lgsg..