Tuesday, January 19

Cinta Balqis lagi

Aku dengar-dengar, ramai budak-budak tak puas hati dengan ending die. Aku tengok kat FB ada budak-budak baru abis sekolah bergadoh pasal ending citer Balqis. Kat radio, sesaje DJ radio discuss pasal ending cite Balqis nak tarik pendengar. Ramai jugak yang mencarut berbunyi treeettttt kat radio-radio. Aku salute kat pengarah Cinta Balqis sebab dapat buat budak-budak tak puas hati.

Nasib baik, aku tak tengok. Sebelum aku sarung kasut bola, ada jugak sorang budak perempuan ni ajak aku tengok episod last Cinta Balqis. Aku agak kalo aku tengok semalam, mesti aku dah telan budak tu buat makan malam semalam.

11 x 5 = ??:

shax said...

aku tak pernah tengok ilek je

enyheartsdiamond said...

hahaha..yg ramai review pasal drama ni adalah kaum lelaki :)

Ery Farieha said...

apesal cte ni hot sgt?
siyes aku x minat langsung.
huhuhuh.

i'msosupernotcool said...

tu la pasal..
bengang gile ngan ending dia..

cehh..
jadah gua nak layan cite nih..

imHepPie said...

seb bek x tgk nyampah gila tgk eira

cuba cuba said...

wa suka siod ending dia.
kalau bukan dengan hasan memang sri pentas utama wa bakar.

avataraang said...

ending mesti jadi penantian bagi ape2 cite..even cite kung fy hustle pun..tapi kadang2 ending ang dihrap xmacam ending yang tertulis dalam buku catatan director..bile tgk cite ape2 pun 1 benda je yang aku ingat.."tu semua pengarah suruh"

Shahrul Azry said...

gua ada porn balkis..nak?

iyllienaz said...

nape aku xminat pon cite tu wey??

laila said...

eh apekah endingnya?
xtengok pun

cik lizi said...

haha,,,dkt uum neh
cafe penuh kot sbb sume tgu nk tgk ending~smgt kesukanan betul bab2 episod last neh~