Saturday, January 16

Perasmian

Dengan ini secara rasminya, aku ada satu lagi blog.Sila lawat tanpa pakaian.

Weyh,I luv u all.
Tanpa korang mesti aku dah tak de mood nak menulis. Kalau aku ada tulis pasal-pasal yang menyakitkan hati korang, aku cakap padan muke awal-awal. Memang itu tujuan aku. Tapi aku harap raya tahun ni korang maafkan aku. Ok tak pakcik makcik?

Ini kemungkinan besar link ke blog baru aku.
sila klik untuk kesana: faiq

hadiah untuk pembacaku yang suka makanan manis.



kalau aku dah kaya sikit, kopiko aku akan ganti dengan pisang

19 x 5 = ??:

misz benida said...

bnyak lak pulak blog ko..
ish2..xsetia.
haha

sharamli said...

k0 kal0 xde ku memang xde mo0d kan..

Redz da Tsar said...

hehe,.. Banyak blog? Blog foto ka? bagus2.... Aku ada gak, tapi macam malas nak update je, Sibuk, tak sempat nak snap...

et said...

kopiko je? kudukut.

shakinah said...

ok la tu die bagi kopiko.
selalu bungkusan kopiko je aku dapat

i'msosupernotcool said...

faveret gua nih.. tq2..

miSz_aCha said...

gula2 kopi jerw..
pizza ke, mc'd ke xde ekh...

saypOOL rafhtello said...

aku tengah lawat tak berbaju ni..

PeQ GaRaGe said...

akhirnye... ade gak foto blog ko.. hehehe

Nashays said...

masuk 3 blog nnt ke up hadiah...

vidadarisakura said...

eleh..kopiko jak?

deusXmachina® said...

gual-gula kopiko
sape berak terabur
erk888

erk888.blogspot.com

yaziith su anaz said...

aku nak buat special request.


ko bagi orange oke?
:)

Syarifah Nadiah said...

hebat

meo pak choi said...

maju siot! keep it up!

u can do it!

avid gunner said...

gambo je? kopikonye mana?

enyheartsdiamond said...

xmaw..nk setia dgn ni :)

arfahadnan said...

wah..
dah melangkah ke bidang photography pulak..
bagus.. bagus..

avataraang said...

dahsyat ye ko..buka cawangan dalam senyap2..aku ingat Dr. Mahm*d je boleh wat mcm 2..xyah la letak kopiko kat c2 sebagai jamuan perasmian..aku selalu terkena, sama ada:
1) gula2 2 ko mintak kat org lain pastu baru bg kat aku
2) gula2 2 ko beli tapi duit nak beli 2 ko mintak kat orang..
hehehehehehe