Tuesday, January 5

...........................

Aku baru ambik result pekse.

Aku rasa nak b***h diri dengan makan maggi yang dituskan guna stokin bola!

21 x 5 = ??:

eza roslan said...

huhu gile tak sedap megi tu faiq

sharamli said...

k0 sure ke leh mati ?

Redz da Tsar said...

Uih... aku rasa tak mati kot..

So, baik tak payah buat, kalau lumpuh atau cacat otak mungkin la...

NUke_Rude said...

lek ah br0.

bole mati ke makan megi stokin tu?

et said...

huk3..xkn mati ouh kalu takat mkn megi tos ngn stokin..apa daaa~

meo pak choi said...

tringat aku kat mr bean.... simpan sayur dlm stokin

misz benida said...

mst sdap megi tu...
besarrrrrrr punya!!!

NOOR FATIN said...

rasa ape faiq?

shakinah said...

ilek la weh.
kau kan cool.
:)

iyllienaz said...

hahaha..gile mmg boleh mati wey..

saypOOL rafhtello said...

tos pakai stokin bola aku..kaw!

iezat n hobbes said...

bukan dah biasa buat ke?

BuLaN iTu aKu said...

iezat n hobbes.. aah,.. setuju ngn kamu.. macam dah biasa buat je...

tapi nak tanye ni..
stokin bola ke ... stokin sekolah

i'msosupernotcool said...

gua slalu jd camtuh..
tp slalu gugup..
kurang keyakinan kot..

Shahrul Azry said...

repeat paper ke siak?

faiq said...

eza: aku R.I.P

sharamle: aku R.I.P

redz: aku R.I.P

nuke_rude: aku R.I.P

et: aku R.I.P

meo: aku teringat kt bendi

benida: yeah besar, punye

fatin: rase mcm ketam

ikin: relak la tu

illinaz: a'ah.hehe

sepul: jap g aku dtg umh ko ambek

kuyu: bru 1st

bulan: stokin bola la..saiz M

imsocool: aku gugup time mkn maggi tu

azry: aku nk repeat dia xkasi

yaziith su anaz said...

oke.




atleast kamu masih ada harapan sambung belajar.

kalo pompuan mesti dok tunggu depan tangga menanti jejaka masuk minang.

Siti Fatimah Nabihah said...

aish.. nk mati lak?? jgn la.. tahun baru2 ni.. hehe.. cool down kwn.. huhu

JIMMY ASMARA said...

mengucap bro!

jgn bunuh diri lagi

lu x belanja gua lg

balqissy said...

bunuh diri dgn tgk movie dah la. baru cool. haha

Kuwe said...

kalau guna stokin bola pun dah mati. tak berapa susah sgt time musim perang perang.