Saturday, December 1

Gay


Malam ini malam penentuan bagi budak-budak Rajagopal. Untuk tanda sokongan aku kepada pasukan Malaysia, tadi aku message Wan Zack Haikal.

" Malam ini main baik-baik sayang. Hati-hati taw, jangan sampai tercedera"

Message aku ringkas.

17 x 5 = ??:

misz aisya said...

patotlah abg zack aku menyepi. dah temu pengganti rupenye.

sampai hati kau faiq. :(

Yaya said...

Dia hensem, main pun hensem. Ahahaha.

fatin amalina husna said...

ahaha..baiknya dya..
ye2..main baik2 ..=D

Indah Mulya said...

ak yg bc pn geli..hahaha..

miranadia said...


patutla wan zack passing bola cantik je semalam, rupa rupanya dapat mesej dari tersayang! hahaha

Jna marcello said...

\0/ yeayyyy MALAYSIA menanggg huuhu

MizahHazeL said...

hahaha ish2 tak sangka ye...

-meeSUPERGIRL- said...

tak sangak betul -_- untung lah ad gegay hengsemm ..

Payeh Kuced said...

zack pesan kat aku suh pesan kat kau.. dia busy sikit skang ni.. so dia x sempat nak reply text kau... hahahaha

CekbOlat-bOlat said...

haha . perlibahasa tuu .
saya tak minat wan zack <--- dua tiga hari nnt aumaigawddd hensemnyaahhh .

haha .

Ri said...

awww.. so sweet- NOT! haha!
anyway, they did good :)

Hann Haidar said...

patut la wan zack sengih sampai telinga!

MizzTina said...

amboi...hahhaa

Kesuma Angsana said...

happy bila kita menang he he he

Liyaa Mf said...

Erkkk! Gay kau rupanya. Hahahaha! Tapi antara korang, sape yg laki sape yg pompuan? Ahaks! :P

Hanif Idrus said...

Salam kenal….dan I follow sekali
U in my bloglist
Hanif blog bloglist
Check It Out!!!!
Check blog anda berdasarkan bloglist abjad
Every week saya datang melawat tapi dengan syarat always updated blog..hahahha

chemay said...

meremang bulu ketiak.
=.=