Sunday, December 9

Malaysia vs Thailand


Malam ini Malaysia akan berentap dengan Thailand untuk penentuan separuh akhir. Selalu kalau  match-match penting macam ini memang aku message Wan Jack untuk bagi kata sokongan dan semangat. Tapi untuk match malam ini, Wan Jack mungkin tidak diturunkan ura-ura katanya dia sakit kaki. 

Jadi dari Wan Jack, aku beralih ke S. Kunanlan. Petang tadi dengan guna henfon bukan touch screen aku message S. Kunanlan untuk bagi kata-kata semangat.

"Kalei vanakkam Kunanlan... nan unnei khadalikiren thangechi nan kaliparaikke", aku taip.

Selepas setengah jam, telefon aku berdering tanda message masuk. Aku tekan button handphone buka message.

" f##k... what do you said. I dont understand", Kunanlan reply.

"btw...who are you?", selang beberapa minit message kedua sampai dari Kunanlan.

Hehehe, aku senyum sikit sorang-sorang.



Rujukan lalu:

Post berkaitan

17 x 5 = ??:

Jojo Merah said...

Siapakah mereka?

saya baca post kaitan tetapi masih tidak faham.

Mereka pemain bola sepak?
macam mana kamu kenal mereka?

http://inijojomerah.blogspot.com/

Hanif Idrus said...

Good luck Harimau Makaya

fatin amalina husna said...

haa..mmg patot pon..kan dah kena..haha..bajet mcm dya kenal..=P

semoga berjaya buat harimau malaya..=D

Niswatus Solikah Samik said...

haha! s.kunalan pulak mangsa gay kedua! sengal! hahaha! :D

zaty said...

hahaha..bhse tamil ko hebat sgt. smpai s.kunalan pun tak paham.

fifie said...

Mintak tolong kirim salam dekat Wan zack bagitahu blogger retis Si Fifie kirim salam. haha.

misz aisya said...

ko amek kuna, dah pulang balik zack kan aku. plisssssss

Miss Zahirah said...

wahh .hebat bhsa tamil.. s kunalan pn x phm! haha

Miss Zahirah said...

wahh .hebat bhsa tamil.. s kunalan pn x phm! haha

♥ Miss Hearty ♥ said...

haha..pandai lak bahasa tamil ek

Payeh Kuced said...

mujur bulih google traslate.. hahahaha

MizahHazeL said...

hahahaha :D

Ain Norainsyah said...

ain xminat sangat bola. tapi, kadang-kadang layan jugak. :P

Thailand vs Malaysia. Teringat kisah orang kampung ain ni. dia orang tahiland, suami dia orang mesia. Kadang-kadang ain fikir, mesti diorang gaduh kalau mesia or thai menang. tapi dah seri, tak gaduh la kot diorang. he

CekbOlat-bOlat said...

hahaha . cikguu pakai goolate ke apa ?
kunalan tertnya2 tuu . hiksss

Liyaa Mf said...

Ahh sudah! Macha mana lak yang kau sms tu? Kahkahkah!

Nadratul Syazwana said...

Go Malaysia Go! :D hehe

Kesuma Angsana said...

terima ajelah kekalahan dgn reda. bukan rezeki kitakan