Monday, February 8

Merentas desa dah nak dekat. Perasaan aku nak mengekalkan kejuaraan membuak-buak. Tahun ni aku mesti menang lagi macam tahun-tahun sebelumnya. So aku dah planning dengan satu jadual latihan intensif untuk meningkatkan lagi prestasi.

Pagi-pagi sebelum aku gosok gigi, aku buat tekan tubi 237 kali. Berketul-ketul otot kat bahu aku naik. Lepas tekan tubi, aku tekan ubi sampai leyek. Dah leyek, aku letak tepung sikit dan panaskan minyak. Sambil gosok gigi, aku goreng cekodok ubi.

Lepas pekena cekodok ubi 34 biji, aku ...............................

bersambung....

aku nak tidur dulu....ngantuk gile!

17 x 5 = ??:

Moon Death Spell said...

ok fine..
aku baru nak semangat lintas desa bersma mu..
cit.. rupanya kamu lintas didalam mimpi

Nashays said...

hmmm pepagi ni klu de cekodok ubi best gak

Wanie-san said...

pastu mak ko ambik cekodok 2 goreng..perghh sodap 2!

enyheartsdiamond said...

cokodok pisang!nak!lapaq laaaaa!

'AQILAH said...

hahaha

shakinah said...

lepastu dah goreng cekodok tu kau masuk dalam tupperware free beli colgate dapat tupperware tu.
lepastu kau susun cantikcantik tingkattingkat macam klcc.
lepastu kau masuk dalam plstik billion.
lepastu kau naik motor drive pegi rumah aku.
lepastu kau ketuk pintu rumah aku lepastu aku pun keluar.
5 minit lepastu aku dah selamat makan semua cekodok goreng.

kan bagus macam tu?

iyllienaz said...

haha..belom ape2 nk tido..mesti ko kalah sebelum bertanding lagi..haha..

Farihah Ahmad said...

cekodok limau satu. kurang manis.

sijelita_labunya said...

faiq poyo..mengekalkn kejuaraan konon...ko no 1 dari belakang la...hahaha

sharamli said...

nak kena cium dah gamaknya budak ni

Cik Akma said...

ubi tu ubi kayu ke ubi berisi? :D

avataraang said...

bkn penyertaan ko disqualified ke thn ni..bera badan xcukup 10kg dr berat minimum pegawai2 tetapkan..

FarEast said...

makan 34 biji mmg confirm ngantok ... hahah ... kasi cepat sambung ...

hani haji zabidi. said...

campur minyak gamat sket dlm cekodok ko tuh.vitamin.

misz benida said...

ko nk jdik malik noor ke ape??

yaziith su anaz said...

zzzzzzzzzzzzzzz,,,,,,,,

touyakaruma said...

kami harap anda kalah .