Sunday, March 7

89 orang Kedah menukar warga kenegerian

Sari Berita Negeri

Ahad, 7 March 2010




Peminat yang tidak mahu pulang walau masa 90minit telah tamat untuk 30 minit.

SELANGOR terus unggul di gelanggang sendiri apabila mengekalkan rekod bersih tanpa kalah di Stadium Shah Alam dengan membaham bekas juara, Kedah 4-0 buat mengukuhkan cengkaman selaku pendahulu Liga Super, malam tadi.

Safee Sali membuka jaringan dengan rembatan kencang dari luar kotak penalti minit ke-17 untuk gol ketujuhnya musim ini disusuli Amirulhadi Zainal Noordin yang bertukar hantaran dengan Hardi Jaafar pada minit ke-39. Kapten, Mohd Amri Yahyah melebarkan jurang minit ke-60 dengan sepakan separa voli sebelum Amirulhadi melengkapkan pesta gol minit ke-76.

---------------
Aku percaya kalau Malaysia ada 10 lagi orang pemain yang boleh buat gol macam Amri Yahya malam tadi, konfem 2014 Malaysia masuk World Cup

10 x 5 = ??:

avid gunner said...

defender kedah main macam budak felda boleh la citer wei...
dah la striker dia (azlan) bebal nak mampus...manager hampeh..main attack dari cucuk2 tengah...xde tactical discipline langsung...ingat arsenal ke nak main cucuk2 tengah...

btw, overall amri mmg gempak main support striker role. dan gua bukan fan kedah.

Moon BlooDy Spell said...

chiong sam berita negeri
baju kurung berita negeri
baju melayu berita negeri
boxer berita negeri

et said...

ceh.semate2 sbb kalah, terus tukar warganegeri.ek eleh.x setia.

yaziith su anaz said...

aku tetap warga kedah.



dan taminat bola. sekian berita.

sharamli said...

muka xsen0n0h langsung

meo pak choi said...

kedah dh down pula... adeh...

gua anti-selangor

kambeng said...

sari berita utama

lama lama aku fikir apesal menatang sari tu ada kt depan dlm berita.

tahniah!kau buat aku bukak kamus!

Shahrul Tanaka Safeai said...

sudahlah..chelsea dah kene ayam :P

shakinah said...

haha. aku suka komen kambeng

Cik Akma said...

err aku x tgk bola. baik aku layan cte tari tirana. *ttbe* muaehehe :D