Friday, August 14

KL H1N1..aku nak lari dari KL

atas urusan sulit, aku akan travel ke kedah...
yahoo...seronoknya...
Kedah......aku datang!!!!!
sambut aku dengan ikhlas ya kedah..

aku nak gi kedah naik keretapi..
tapi kerana sifat kemalasan lelaki yang suka membeli tiket last-last minit..maka tiket keretapi pun abis... baru nak try naik keretapi tanah melayu.. aku tengok cam sronok ja..takpe la..lain kali aku travel ke mana-mana pula naik keretapi.

maka..alternatif lain untuk ke kedah adalah dengan menaiki bas...
malam ni aku berangkat...

maka aku nak mengucapkan selamat tinggal kepada korang semua..
jumpe lagi seminggu kemudian...

selamat berpuasa ya kawan!
(aku terpakse ucap awal,takut x sempat)

blog aku akan bersawang..
siapa rajin, tolong la sapukan


mimpi kedah sebentar

19 x 5 = ??:

frhh said...

kau patut cuba naek keretapi tanah melayu.
amek sit ekonomi.
sangatsangat la best
haha!

piqah SHJ. said...

bwk blk beras byk2

meo188 said...

best2... makanan kat sane sedap & murah2....

kirim slm aweks2 kedah!

UnCLe pEt.. said...

laaaa.. awt ang xhbaq mai awai2 kt aku.. klu tk, blh aku bwk ang p jln2..
ang nk mkn beras sj pn blh.. ahaksss..

Lionel Azry said...

babi bawa virus ke kedah!

arfahadnan said...

mana penyapu sawang aku nih?

shakinah said...

heh.
kau ingat kedah clean?
dimana ada kau.
disitu ada h1n1 do

shakinah said...

heh.
kau ingat kedah clean?
dimana ada kau.
disitu ada h1n1 do

sharamli said...

nak balik jgkkkkkkkkkkkkkk

ainey maryshal said...

nak ikot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nadhirah Zamrose said...

slamat b'puasa :)
len kli bli awal2

patungcendana said...

aku suka kedah...damai...

selamat berpuasa...:-)

vidadarisakura said...

nasib baik aku pemalas.

yaziith su anaz said...

mimpi baek baek pasal kedah oi.

tukangbuatsushi said...

hi adek ensem...
blh nk berkenalan x?

awat nak lari dr kl...
camne nk kenal klo adek nk lari dr kl...

JIMMY ASMARA said...

urusan sulit = alat sulit ?

Siti Fatimah Nabihah said...

hoi.. mai kedah xgtau awal2.. aku org kedah ni wei...!!!
leh aku hamparkan karpet merah skali.. hoho..
selmat berposa erk..

imHepPie said...

meh sila2 datang..umah aku tbuka luas tuk kamoo meh2....kedah sgttttt besssshhhh hik3...

Nur Syaza Azrudin said...

lain kali jgn sebar2 penyakit spesies sendiri kat kampung halaman damai aman aku pelis.