Tuesday, June 18

Jenin


Aku ingat nak berjinak-jinak dalam alam pertanian. Sebulan dua lagi aku agak dah boleh jual sayur secara online. Aku nasihat  korang kumpulkan duit dari sekarang, nanti dah launch mai beli sayur aku.

9 x 5 = ??:

dayah aziz said...

Dah jadi usahawan pule cikgu ye.. bole blnje

the malay male said...

pakai online? sampai umah sayur pun dah tak segar..huhu

Shazwani Ramly said...

cikgu faiq dah makin maju :) bagus cikgu nih.

husna zahidi said...

flexible betoi la ko nih..macam-macam keja ko buat..haha..

iAmCekbolat said...

Layu sampai Kedah . hahaha

Umie Artoqiemie said...

layu jugak sampai sarawak. nak tempah cangkul skali boleh?

Ca Ezah said...

hehe..jual sayur online??

tapi pape pon xmustahil...sdgkan skang beli makanan online..akan dtg org xpayah pergi kedai dah.

Ain Norainsyah said...

hahaha... pastu paksa budak-budak beli sayur. Then kalau diorang tak nak beli, tak lulus exam. :P

Shaqir Ir Manz said...

pergh sayur on9... nice one.... skrg ni org tgah berlumba2 nk buat makanan on9...hahahaha