Friday, July 17

bila medula oblogata frozen

assalamualaikum semua..buat mase ni medula oblogata aku tgh frozen kot..aku ssh nk dpt idea2 kretip utk menulis cerite.. sape2 bole kasi cdgn suh aku menulis tntg ape, bole la kasi pndpt..

ni aku sertakan antara cover yg aku pernah buat dr filem2 yg box opis..


cover dri filem Syurga Cinta (2009)

cover dri filem The Day The Earth Stood Still (2008)

Cover dri filem Hati Malaya 1957 (2007)


aku juga agak sibuk utk masa ni..
x sempat nk lwt blog2 korg..
jap lg aku free..
aku lawat ..
sorry
tq

13 x 5 = ??:

meo188 said...

Apa yg penting.....? kerja sama!
Apa yg penting.....? kerja sama!

Wonderpets, wonderpets, kami datanggg,
Membantu binatang dalam kesusahan,
Kami tak besar dan kami tak kuat,
Bile bekerjasama kami jadi kuat…
Yea.. wonderpets.. Yea!!!!

arfahadnan said...

selamat membzkan diri..

kalau letak dalam microwave..
agak2 cair tak mendula oblogata ko..
:p

didiey ;) said...

creative..pasnie ley wat kaver filem starring didiey lak ek pasnie :P

Nadhirah Zamrose said...

sme r,x de idea nk tulis pe.
waa lawa poster..pheewitt~

lulu lalala said...

lepas ni poster transformers plak.

Siti Fatimah Nabihah said...

walao.. style gler citer ko! aku nk book tiket wayng erk..

PeQ GaRaGe said...

tu dia.. da tunjuk skil PS..

dasyat2..

kene berguru ngan faiq r camni..
hehehe

die-art said...

oit..jom r outing..bila nak kuar ngn gune senjata tembak2 ni..

electrony said...

wa jamin lu akan bankrup 2 tiga hari lagi .
lagi lagi dgn filem wa ,
yg wa belakun la .
opis kotak wa ckp sama lu

sharamli said...

kal0 2o57 bru kua cite tu..aku da um0 69..

rs2 plak0nnya c0mel mcm aku lgik x?

shakinah said...

bile nak wat poster kau berlakon?
alaa.
cerita kuntilanak tu

Diyana said...

pasni ko buat filem 2012 lak

Anonymous said...

Nice dispatch and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.