Monday, October 29

Chelsea vs Manchester United

Lepas game saja, aku terus jenguk bawah katil cari buku Yellow Pages. Habuk buku aku tepis-tepis. Agak-agak dah bersih aku bukak buku lalu cari nama Mark Clattenburg, referee yang jaga perlawanan tadi. Aku memang panas dengan dia. Ingat nak kol dia maki sepatah dua.

Pada halaman 103 bahagian bawah-bawah, ada nama dan nombor telefon Mark Clattenburg. Aku ambik henpon terus dail nombor Mark Clattenburg.

tutt, tutt.....
tutt, tutt..... bunyi line telepon

"Hello, who there?", angkat Mark Clattenburg di hujung talian

"Ni aku nak cakap kat kau sikit, dengar betul-betul. Apesal tadi kau jadi referee buta tuli, keputusan semua keputusan lembu. Mana ang letak mata ang,  tak boleh bezakah mana betul mana tidak.  Ang makan rasuah ka? ang ni memang tak boleh pakaila..ang jangan main-main dengan aku", maki aku puas-puas kat Mark Clattenburg


"Sorry..I dont understand what u said", jawab Mark ringkas sambil memutuskan talian.

5 x 5 = ??:

Jna marcello said...

Sumpahhh dye annoying gila! Kn??
Referee beli sgt!
3rd score tu is totally OFFSIDE!

Wanie-san said...

hahaha kol Mark Clattenburg konon..
padahal tekan2 xdpt kann..kiki tgk bola kena byk bsabar.maki dlm hati jela!

faiq said...

Jna marcello : ko pun tgk gak bola erk mlm td..seb bek ko fan chelsea..klo ko fan MU aku x kwn dgn ko..haha

faiq said...

Wanie: serius aku mmg kol mark tu...aku mencarut puas2 kt dia..paham x paham x kisah, asal puas..hehe

Jna marcello said...

Kena kawan lahhh! Jom kita sesama pukul dye! AYUH!