Saturday, July 31

Tuka profesion

Sekarang aku memang suke TV1 kerajaan. Lepas balik main bola aku layan lagi letih tengok National Geographic. Time-time ni memang semua tok imam dan siak-siak masjid tengah khusyuk bersolat kat surau same-same. Tapi aku......(cerita ni terpakse di cut kerana terdapat unsur-unsur yang menyentuh peribadi)

Nak dijadikan cerita.. Aku sekarang memang layan kisah-kisah dinosour. Aku rasa memang dinosour wujud suatu ketika dulu. Aku ingat sekarang aku nak tuka profesion la kepada kaji-kaji binatang.


Aku mengkaji kewujudan cacing tanah kat belakang rumah.

6 x 5 = ??:

redballerina said...

ada la gaya Sikit, nak jd ahli kaji binatang

Nashays said...

patut laa x jarang updet belog

misz benida said...

ko mmg hebat.
ptt la cacing blakang umah aku mkin pupus..penat2 jek aku wak research.

meo pak choi said...

ternak cacing ok gak... leh jual bro! :D

lulu lalala said...

dah bape jenis cacing exotic ko jumpe

aleen adela akoo ^_* said...

ade x spesies cacing yg stok albina macam ular 2?keh3