Tuesday, September 8

syukur.

aku rase nak menulis blog time puase ni susah la..
idea tak nak lak datang-datang..

bulan puasa bulan mulia..
sebab tu aku susah nak menipu pada bulan ni..
lagi satu setan semua kene ikat..
memang xde kene hasutan dari diorang durjana ni..

20 x 5 = ??:

aku dan secalit warna said...

jgnla mcm ni...sumber inspirasi heheheheheh

Monkey D Luffy said...

hehhe

maknanya ko jd baik le ni

Deqrum Laiel said...

tobat la wei...

Lionel Azry said...

macam setan!

die-art said...

TP KO TU LA SETAN YG TINGGAL

sharamli said...

ceit..selama ni menipu la ni..

eza roslan said...

tgk muka aku lama2
sure byk idea.
wahaha.

mochitsuki said...

hahahaa..
*tetiba tade idea*

shakinah said...

macam mana kau boleh terlepas??

green said...

boleh caye ke ni??

sangsi2..

Paparazi said...

kalo nak tahu bulan pose banyak keje nak kene wat..so kire idea dah mencurah ke tempat laen...haaa..

mz said...

ooo
egt ipik...

wa ipik...xpe2...

kimisai said...

ooo
egt ipik...

wa ipik...xpe2...

LULU LALALA™ said...

biler nk insaf wei

oranglidi said...

haha. samelah kite. wa dah xde idea ni..

haha.. futsal? kat mane?? kat tjung karang ke?

balqissy said...

pura-pura tipu pon xde hal...

PeQ GaRaGe said...

oooo..
ko pakai bende ek nk cari idea...

hehehehe..

sori faiq.. gurau2 penyeri suasane..

ape2 pon.. bagus2.. penuhi mase2 d bulan pose ni dgn perkara2 yg baik..

sekian..

oranglidi said...
This comment has been removed by the author.
piqah SHJ. said...

hahaha
habis tu ak nnti tatau nak komen ap

wobot said...

hek.nak tulih blog kena mnipu eh.