Saturday, September 12

labelan berbuka puasa

sejak puasa-puasa ni aku asik kene label ngan macam-macam orang jer..konpius aku ngan labelan-labelan diorang ni..

- bila aku berbuka puasa kat bilik sorang2 diorang cakap aku anti-sosial..
- bila aku berbuka puasa kat pizza diorang cakap aku bajet western..
- bila aku berbuka puasa kat suarau diorang cakap aku bajet alim.
- bila aku beli kat bazar pastu berbuka kat tepi tasik diorang cakap aku jiwang..
- bila aku berbuka dalam kereta jer, diorang cakap aku tak pandai bahgi masa..

letih dah aku dengar semua ni..esok memang aku tekat nak buat benda baru..
esk aku nak berbuka pukul 1ptg..
tak kesah kat mane-mane pun..
agak-agak ape diorang nak label aku?

aku dh taw,.
konfem diorang label aku SETAN..

peh..aku kene sial ngan org lidi..dia ckp aku dh lame x update..
sblm ni pun aku dh penh kene.
aku x mrh kene sial..at least aku taw, aku ade follower yg true..
hahahaa...thanks bro..thanks everybody 4 reading!

19 x 5 = ??:

Munira Kirana said...

kesiannya mcmfaiq..
sabar la ek =)

sharamli said...

i x label u setan p0n...

meo188 said...

idup mesti slumber bro!

:)

piqah SHJ. said...

lantak ape org ckp. buat je.

eza roslan said...

tu la manusia

oranglidi said...

sial? bile mase wa sial lu? hadeh2..

weh, lu jgn dengar sangat orang cakap ape..
lu ingat je cite Luqman AlHakim yang bawak unta n anak die tu. orang tu cakap itu, orang ni cakap ni.. yg penting lu buat ssuatu y x simpang dr akidah.

oranglidi said...

YA RABBI!! MAAP BANYAK2 WEH.. WA NAK TULIS 'SILA APDET' la... jadi sial apdet plak...

mtak maap byk!

Lionel Azry said...

lu syaitan la..

green said...

uit, penah ke buke tepi tasik..

tiputiputipu

nway..u r welcome~

vidadarisakura said...

haha.orang lidi.baik ko buat kenduri minta maaf ngan budak ni.haha

faiq said...

kpd semua: terima kasih la sbb ambik berat..btw aku tipu korang je semua tu..hahaha...jgn mrh aku k..

org lidi: relak la...aku mane de mrh bai..aku jenis yg relak la..ko nk mencarut pape pun xde hal la bro,,hehe

vidadarisakura: bgs2..aku nk duit raye skali

die-art said...

wei...bkn ko slalu bukak posa beli kfc..aku ingat lagi..ko dah beli gitu je..tak akan kantoi..cuma kena tukar name tag muthu sami...

PeQ GaRaGe said...

ko bukak pose x ajak aku... aku label ko kedekut plak... hahahaha

JIMMY ASMARA said...

gua akan cakap

"hebatnya bro..tak ajak gua sekali"

green said...

kan betul..huahuahua..

mochitsuki said...

hahahha...
simple gilerrr

Siti Fatimah Nabihah said...

hurm.. biar la dioarg nk label apa pon kt ko! yg penting ko puasa(puasa kew hahaha)
sama.. blog ko best! hehe

imHepPie said...

meh bukak posa ngan aku la...

imHepPie said...

meh bukak posa ngan aku la...