Saturday, September 26

aku tak dapat duit raya!



aku dah cakap dah..budak-budak sekarang memang tak bertuah..diorang dah tak main meriam buatan daripada paip-paip pvc syarikat air swasta..pagi-pagi raya main belon sabun,memang tak heaven..

17 x 5 = ??:

shakinah said...

aku dapat rm18!
haha.
mintakmintak pakcik makcik aku makin kaya tahun depan.

iskisk

Farihah Ahmad said...

nko len kali wat mcm kezen aku. ngn pnoh xmalu dia selok poket ayah aku wat rompakan. gila mata duitan...

aku dan secalit warna said...

aku igt ko kecik2 pon tak main mercun..skali meletup melayang badan ko...takyah la ko ckp bdk2 skrg tak main mercun..ko pon tak main gak..ko tak nak meluahkan perasaan ko akibat dilarang main mercun

et said...

ku main mercun pop2 jer..tp, mlm r..pg2 g solat raye seh..haha..

Deqrum Laiel said...

lpak beb...
gua kaye tyme raye...
tp mgu dpan gua pokai balek daa...

Lionel Azry said...

muka dah macam bapak budak masih mahu duit raya?

meo188 said...

nasib kite same bro... sob sob sob...

xpe, janji leh makan ketupat, rendang, nasi impit & kuah satey aweks2 cun buat.....

oh yeah!!!!!!!!!!!!

hani ali said...

da tue pon nk raye.ee.x malu.hahha

imHepPie said...

apa barang men belon sabun...

men kawen2 la besh..

PeQ GaRaGe said...

bleyh caye ke ni x dpt duit raye.. jauh jew merantau kali ni... tipu r...
hehehehe..

aku dan secalit warna said...

badan dah cm atuk org nak duit raya

sharamli said...

dpt wit raya..singgah kedai cina..beli air sabun ni...hu2

faiq said...

shax: kasi aku je r rm18 ko..

farihah: merompak itu berdosa

amir: aku kecik2 men kete kontrol..

et: jgn main mercun pop..bole putus jari weyh.

azad: dh tue2 pun dpt rm300 lbh..giler jeles aku

azry: babi lu, muke gua cam janny johansson la..

meo: ko x pe la..umo dh 36, aku bru 14 weyh..

hani: aku mude lg la...

imhepie: ko gatal jer, men kawen2..

peq: peh xdpt...dh asik tido jer time raye mcm mane nk dpt

amir lg: bdn aku cm mat siam doh

sharamli: aku x beli pun..curi je

green said...

betul ke umo ko 14..
ahh sudah..

aku dpt duit raye..

jgn jeles..

lalala~

arfahadnan said...

jgn nangis..
kau ader geng..
aku pun tak dapat duit raya..
sepanjang peristiwa perayaan aku.. ini pertama kali aku tak dapat duit raya..
haih..

Nadhirah Zamrose said...

akn duit rye smpi sebelum kerja :)

piqah SHJ. said...

haahla...da lme xdgr bunyik mercun meriam. bosan btol..