Wednesday, April 3

Taktik baru

Sejak-sejak cuti sekolah minggu lepas, aku tinggal dulu aktiviti tulis blog. Manakan dapat lawan penangan nikmat tidur di rumah Selangor berbanding tulis blog. Sedang sedap aku layan tidur, cuti sudah sampai penghujung.

"Huh, cuti jalan macam air!", maki aku.


Jadi lepas cuti habis, aku masuk sekolah semula. Ini masa waktu sekolah ada free sikit-sikit aku cuba menghidupkan mood menulis aku. Susah jugak nak tulis blog kalau tinggal lama-lama.

Jadi aku tulis separuh sampai sini terus tekan button publish.

Hehe,
mudah sikit kerja.

13 x 5 = ??:

karenontheshore said...

best lerr ada cuti.. aku harap cuti weekend je.

iAmCekbolat said...

hahaha . ingat pi mana tak tulih dah :)

Shazwani Ramly said...

lama gila hilang cikguuu. selamat menulis kembali :D

Chipsmore said...

kalo dh bhenti mmg payah kan nak start menulis..

Ain Norainsyah said...

kan... sekejap sangat cuti. :(

erma nazillah said...

cuti tapi macam tak cuti.

the malay male said...

ambil mood pelan2

♥ Miss Hearty ♥ said...

hahah..selamat kembali ke dunia belog :)

SI MILLY'S said...

HAHA. Asalkan update la ni? Cehh

misz aisya said...

cuti ritu xmcm cuti pon weyh..kne hntr proposal AR. tensi sungguh!

Razfira said...

mudahnye.. nak tirulah!

husna zahidi said...

sbb dh lama tinggal jgak idea mcm xmaw mai..huhu..

Miss Volvo said...

haha bagos taktik ni haha.