Thursday, August 12

Analisis

Sejak bulan puase ni, aku mula buat analisis kecil-kecilan. Otak time puase memang lain macam lancarnye. Jadi untuk tak sia-siakan kelebihan otak ini, aku buat analisis. Dari ujikaji semalam, aku mendapati semua masjid sekitar kawasan Tasik Permaisuri penuh. Ini menunjukkan penandaan positif. Tapi aku syak dalam seminggu dua lagi, graf aku menurun.

11 x 5 = ??:

aleen adela akoo ^_* said...

alah,itu pekadaran biase..org eksaited nak bwat terawih awl2 ngn ujung2 je..huhuh

Nur -al- Ain said...

eh eh, same la graf tempat ain. hahaaaaaa.. sah otak ain pun lancar buln pose ni ;)

Cik Akma said...

perut pon diharap makin menurun la ehh. asal berbuka je buncit. hadoihhh~

meo pak choi said...

dah insaf bro?

taniah... keep in up!

tak rugi bila kita dkt pada Allah. :D

Afzainizam said...

'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
Ampun maaf kami pinta kerana sudah lama tak ziarah blog kamu..Insya Allah kali ini ada peluang.. kami ziarah blog anda..
"Apabila datang bulan Ramadhan, dibukakan pintu langit dan ditutup pintu neraka serta dibelenggu segala syaitan."

Semoga dengan keberkatan Ramadhan ini kita akan dapat menggilap kembali hati kita yang pudar dan melumpuhkan nafsu-nafsu hitam yang bertahta di hati kita selama ini.

Farihah Ahmad said...

tu la. analysis aku pn centu.

kambeng said...

hepy ramadhan bro!

hans said...

hahaha
bagus analisis ko faiq
hehehe

P/S : Header Baru H.P.B Blog. Thanks Blogger Dark Half!

Nurulbadiah lai Mohd Ramli Lai said...

dkat tempat sy plak,sampaikn xmuat nk msuk surau,alhamdulilah.
But as usual,i beck0n,ujung bulan je,tingal t0k iman ngn beberape 0rg tue je g traweh.huhu

qishie said...

graf ko lak cemano weh.haha

eima xara said...

haha.. =)