Monday, October 28

Long Tungan dan maxis



Tahun 2013 merupakan tahun pertama Kampung Long Tungan mempunyai line  untuk telefon jenis tangan. Line pertama yang berjaya menjejakkan kakinya di kampung Long tungan adalah dari rangkaian Maxis.

Aku rasa bersyukur.

Jadi kepada awek-awek diluar sana yang cun-cun sahaja, bolehlah kol dan message aku untuk merapatkan silaturrahim.

hahaha.


Glosari :
Telefon tangan = handphone


Kalau awek aku baca ni, konfem kena bebel 7 hari.

syhhhh,,,,hehe

8 x 5 = ??:

Tetamu Istimewa said...

Amboi, tentu ramai yang kecewa.

Alfi Kasran said...

tahniah2.lama betul tak update cikgu ni.hehe

Chipsmore said...

bak no awek.. hahaha

Liza Licha said...

wah.. baru ada? kat sarawak ea? hm.. bgus2.. haha

ma ❥ said...

ok nak forward post ni kat awek hang hehe

Rapunzel Cikilolo said...

hahaha.

maxis giat sekarang upgrade cable di mana-mana...

*mintak-mintak awek singgah sini

:)

husna zahidi said...

bagusla tu.. boleh contact selalu ya dak..hahaha..

Shazwani Ramly said...

pehhhh dah pandai awek awek dah sekarang. hahaha.