Sunday, June 20

Panas-panaskan enjin menulis

Aku dah try jual blog ni tapi tak laku. 7 eleven, Savemore, kedai motor Ah Tam hujung taman semua aku dah roger. Semua tolak barang baik aku ni. Yang paling aku konfius, Haji Dorani pun tolak pelawaan aku. Aku dah tengok masa depan, kalau bisnes bahulu panas die sale on9 guna blog aku, aku agak faveret food Justin Timberlake pasni mesti bahulu punye.

Takpe-takpe, aku ikut saje nasib..

Ni aku nak story sikit, kisah-kisah kehilangan aku selama 7 hari 7 malam.

Malam tu malam Sabtu. Aku layan cerita Terminator kat tv 8. Aku tengok terminator ni lain macam dari Terminator yang aku tengok sebelum-sebelum ni. Dari segi penceritaan, aksi-aksi, para pelakon memang tak macam biasa-biasa.

"Apa kes terminator gadoh guna keris?", ujar aku panas masa-masa tengok Terminator nak bergadoh dengan Terminator jahat.

Si Terminator baik keluarkan keris dari seluar slack dia. Terminator jahat pula keluarkan Machine Gun 750 peluru per saat.

Aksi cucuk mencucuk dari Terminator baik berlaku, manakala Terminator jahat terus menembak ke arah Terminator baik. Setiap tembakan hampir mengenai sasaran, tetapi Terminator baik sentiasa sempat mengelak setiap butiran peluru yang dilepaskan. Adengan berlansung selama 3 minit.

Aku rasa cukuplah sampai sini je. Esok aku tulis cerita yang lebih baru. Hehehe...

11 x 5 = ??:

meo pak choi said...

baik nko jual gula...

leh sorok2 gula..

lumut said...

bape kau nak jual??meh aku beli..hehe

NOOR FATIN said...

adesss.. smbung nti lak.. hahaha

I_Hate_Lolipop said...

bagus...at least blog ko ada skit nafas..

Cik Akma said...

letak la gadis baru haji dorani nak beli hauhauahuahu~

Hann Haidar said...

hey hey faiq.

DSLR nikon d5000 to let go. check it out.

http://hannhaidar.blogspot.com/2010/06/one-set-to-let-go.html

Hann Haidar said...

hey hey faiq.

DSLR nikon d5000 to let go. check it out.

http://hannhaidar.blogspot.com/2010/06/one-set-to-let-go.html

faiq said...

xnk r model tu..kalo ade d90 yg murh2 tolak la kt aku..hehe

RoSe_ViOleTE said...

terminator lawan gune keris???

terminator tuh pakai tanjak x?

=p

misz benida said...

meh la aku beli blog kau ni??brape hinggit??ckup x 3hinggit??

Farihah Ahmad said...

jual kt aku bro! dua kupang?